Героят Занев, напускането на Агонцев и летящите катерици на Митко – в събота от 18:00 часа в "Студио Survivor" по bTV

В събота от 18:00 часа в "Студио Survivor" зрителите на bTV ще видят скандалите на Йори, агонията на Агонцев и шампионът Занев.

Зрителите на bTV ще видят последните събития и профила на участниците през погледа на Надя – момичето, което все още очаква първата си победа и оцелява в широката сянка на Занев. Двубоят между Йори и Дамяна продължава, макар и задочно. Обмяната на дрехи повдига въпросите за силата на играчите, разменените обиди, публичните признания. А с напредването на играта все повече задръжки падат, сървайвърите спират да се притесняват от телесността си, дори и от загубата на достойнство.

Христина Апостолова ще покаже на зрителите на bTV паралела между новия златен стандарт, който Занев създаде с 11-те си индивидуални победи и успехите на вече детронирания Ники Мартинов. Като специалист по „островите” морякът ще обсъди с Владо Карамазов стратегическите преимущества и негативите на лагера на изгнаника.

Поредната доза лафове в "Студио Survivor" – за смях, ужас или почуда. Емоционалната възбуда на Занев, жената, която успя да вземе къщата на мъжа дори в Камбоджа, „манджата” в главата на Агонцев, Тимон без Пумба, приспивната стратегия и щедростта на мечтателя.

И още в "Студио Survivor" в събота от 18:00 часа по bTV – „Шогун” и летящите катерици на Митко, строителните способности и качествата за оцеляване на Надя, среднощни признания за психиката и лъжите, оцеляващият сред оцеляващите – човекът, който сезон след сезон, повече от 200 дни е на предната линия на най-тежките изпитания - Владо Карамазов.