Хитовете на Крум, новият съюз "Заневи" и "невидимите" – в Студио Survivor на 15 ноември по bTV

Не пропускайте шоуто в събота от 18ч.

Утре - 15 ноември, от 18:00 часа в Студио Survivor зрителите на bTV ще видят кое е истинското лице на Йори, ще превземат ли "Заневи" играта и сблъсък между чалгата или класиката.

Докато доктор Емо вече може да бъде спокоен след изгонването на Дамяна, то Агонцев би трябвало да е особено притеснен от нарастващото доверие на Митко към Занев. Публичната тайна за предварителните му срещи с бивши и настоящи участници и обещанията му за гласове срещу разпределяне на паричната награда ескалира напрежението в Кхмер.

След като се завърна като герой от Острова на прокудения, Занев непрекъснато снове между Кхмер и Острова на изгнаника – или между Надя и Йори. Но за всички сървайвъри е ясно, че лагерите в племето са три – бившите Нага, бившите Гаруда и "Заневи". Дали новият съюз е базиран на взаимноизгодно сътрудничество, манипулация, детско увлечение или нещо повече?

Христина Апостолова ще зададе въпроса, който вълнува всички в Кхмер – коя Йори се прибра от Острова на изгнаника – веселата домакиня или лицето на скандала в Survivor? Първоначално категорични в преценката си, някои ще признаят заблудата си и ще си посипят главата с пясък.

И още в Студио Survivor в събота от 18:00 часа по bTV – неизлъчвани кадри от племенния съвет с остър сблъсък между чалгата и класиката – или Крум срещу Митко. Мегахитовете "Нага-на", "Долу пудра, горе мазно, а в главата – празно" и "Да се гоним с добро". Несъответствието между усещането за приказка от спиращите дъха гледки и реалните условия в Камбоджа – палещо слънце, заслепяващи пясъци, живите кошмари в джунглите. Нова порция бисери и "невидимите" от екипа - част втора.