Истината излиза наяве на скандален съвет – тази вечер в Survivor по bTV

Шоуто започва в 21:30 часа

Тази вечер - 20 ноември, от 21:30 часа в Survivor зрителите на bTV ще станат свидетели на скандален племенен съвет за задкулисните уговорки и разпределението на парите. Има ли предрешен победител, как се поделя печалбата и какъв ще е краят на най-големия заговор във великата игра?

След като Дамяна хвърли бомбата, а Ваня потвърди категорично слуховете със скрита камера и микрофон, на този племенен съвет всички маски ще паднат, а истината ще излезе наяве. Въпреки че купуването и продаването на гласове е престъпление, Агонцев доказано е предлагал по 6-7-8 хиляди лева за вот от журито. Той обаче отрича обвиненията, не смята, че има причина да се срамува, а и получава подкрепа от бившите Гаруда чрез различни аргументи, които моментално се обръщат срещу тях.

Ваня ще повдигне въпроса за крайъгълните камъни на Survivor – героизъм, достойнство, честност. Това, което не присъства в ситуацията. Но според Антон играта позволява договорки, за да имаш хора зад гърба си. Основна тема ще бъде и "болестта Survivor" - вманиячаването в играта, което в съзнанието на играчите оправдава преминаването на границите и използването на всякакви средства в името на целта, но в крайна сметка я опорочава.

Каква ще бъде моралната оценка на ситуацията, пречи ли тя на играта на останалите, какви софийски истории ще разкаже журито, ще последва ли санкция за прецедента и кой ще напусне Кхмер - тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.