Изненада руши коалиции и създава нови съюзи – тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV

Тази вечер в Survivor от 21:30 часа по bTV непоносимостта на Йори към Деси ще ескалира. Дребни битови ангажименти ще станат повод за открити нападки, но се оказва, че манекенката предизвиква негативни емоции и в Надя и Ваня Джаферович. Обвинена в интригантство и ревнувана заради опитите си да се сближи с Марчо, тя е сочена като следващия изгонен от племето.  Но плановете в двете коалиции са различни, а те не изключват и изгонването на Йори.

Survivor ще поднесе поредната изненада на феновете – в почивния си ден те ще получат неочаквана поща с шокираща новина. Новобранците ще се подготвят за промяна като съберат багажа си и се качат в лодката. А какво ги очаква, ще стане ясно тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.

Междувременно Гаруда ще се борят за личен имунитет преди племенния съвет. Те ще трябва да изпитат своята издръжливост и търпение, за да се преборят за огърлицата и спокойствието, че ще останат още три дни в играта. Но и ветераните ще бъдат изненадани от внезапната поява на Нага. Те ще трябва да вземат тежко решение, което разрушава коалиции, но създава и нови съюзи. Какво ще бъде то , зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в Survivor.

И още – Гаруда отиват на племенен съвет, за да разкажат най-тежките премеждия, които са преодолели в живота си и да изгонят още един от своите.