Как живеят децата на Камбоджа – утре вечер в Survivor от 21:30 часа по bTV

Обвиненията за финансови договорки, с които Дамяна напусна играта, продължават да са основна тема в Кхмер

Утре вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV обвиненията за финансови договорки, с които Дамяна напусна играта, продължават да са основна тема в Кхмер. Наяве излизат дори заплахи при неспазване на разпределението на наградата. Междувременно Йори проучва настроенията, за да набележи нова мишена. А лавирането между коалициите създава крайно негативна настройка към определени участници.

На Острова на изгнаника Ива Пранджева страда от самотата и с нетърпение очаква компания и новини. Но едно писмо в кокос ще афектира госта й и може да вгорчи нескритата й радост.

Точният мерник на Кхмер отново ще бъде предизвикан, а изкушението този път ще се бъде благотворителна среща с децата от камбоджанското село Прекс Вайо и традиционен домашен обяд в дома на местно семейство. Кой ще „убие змея с прашка” и ще има правото да посочи следващия, който ще замине за Острова на изгнаника, зрителите на bTV ще разберат утре вечер от 21:30 часа по bTV.

И още в Survivor – истинската действителност в Камбоджа, живот на понтони, акъл или мускули, споделени заблуди, удавници и сламки, депресии, искрено учудване и разочарование, раздори и посредници.