Какво остана скрито при обединението на Нага и Гаруда – в "Студио Survivor" на 25 октомври

Гледайте от 18ч.

Утре от 18:00 часа в "Студио Survivor" Христина Апостолова ще покаже на зрителите на bTV сълзите на силните мъже, скандалите на жените, стари стратегии и нови коалиции в нощта на обединението.  

Нага и Гаруда се сливат при резултат 12 към 11 в полза на феновете. Сред 14-те играчи в най-екстемното риалити се очертаха много силни личности. Йори успя да победи и отстрани четирима мъже, Занев се превърна в герой със стоицизма и упоритостта си на Острова на прокудените, Деси познава всички участници, Ваня финтира силна коалиция чрез логическа маневра, а Агонцев има претенцията за скрит лидер. Но всички кроят планове един срещу друг.

В основата на големите скандали от седмицата отново се оказа Йори. Нейното "шоу" стана причина за изгонването на двамата лидери на Нага, разцеплението на племето и избухването на Дамяна. Но Христина Апостолова ще повдигне допълнително завесата и ще покаже неизлъчвани кадри с още по-страстен и нецензурен език, който ще превърне двете новобранки в смъртни врагове.  

Другата дама, която всеки ден плете своите мрежи в Survivor, за да оцелее, е Деси. Моделката се сближава с Митко и Финдо, за да си гарантира спокойствие на евентуален съвет, но това създава негативни емоции в останалите от Гаруда. Кога ще се усетят мъжете в триъгълника и дали изобщо ще разкрият женската стратегия за осигуряване на подкрепа?

След победите си над Силвия Димитрова, Васко, Мерлина, Ралица и Марчо, Занев все повече се превръща в героя на Survivor Камбоджа. Приемайки хода на събитията с полюсни чувства и много емоционално, той признава доблестта и качествата на противниците си. Единствената битка, която му носи чиста радост, беше реваншът срещу Ралица. Но за него трудностите тепърва предстоят...

Марчо и Занев споделиха емоции, впечатления, доверие и приятелство през краткия си контакт на Острова на прокудените. Те успяха да изградят силна връзка и стратегия занапред в играта. А ММА борецът подари символично шапката си на моряка, предаде му кодови думи и завещание да открие предателите сред новобранците.

И още в "Студио Survivor" в събота от 18:00 часа по bTV - чистата емоция на Нага от писмата от близките, как се справя с оцеляването Крум, похотливото Наде и  големите победи на Марчо.