Колко ценна може да бъде загубата в Камбоджа – тази вечер в "Survivor" от 21:30 часа по bTV

Тази вечер от 21:30 часа в "Survivor" по bTV манипулациите на Йори продължават с пълна сила. С поредната интрига тя ще се опита да разбие последните съюзи в бившата Гаруда. Дали поредният й стратегически ход ще сработи и срещу с кого „споделя еднаква тактика”?

В същото време Занев е унил. Болки в ръката и конфликт с Надя ще нарушат спокойствието му и ще разсеят неизменното внимание в играта. Но той няма да се откаже и отново ще се бори за вътрешната си хармония.

На Острова на изгнаника Ива ще получи само част от предназначеното за нея послание. Тя ще се изправи срещу човек, който твърди за себе си, че може да се адаптира към всичко и всички. Двубоят между тях ще бъде класически, но и двамата с лекота ще отбелязват автоголове. Кой ще остане в изгнание и ще пропусне племенния съвет, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа по bTV.

В играта за неприкосновеност Кхмер ще се изправят пред три тежки изпитания, за да спечелят правото на номинации. В оспорвана битка ще се срещнат двама от претендентите за лидерство в племето, но дали най-сложният пъзел до момента или предварителната стратегия за спечелване благоразположението на журито ще реши кой от тях ще се окичи с огърлицата?

И още в Survivor – колко ценна може да бъде загубата, как играе „банкер на циганска сватба”, какви са краткосрочните и дългосрочни амбиции на изгнаника, как се развива актуалният казус за корупция и заплахи и какъв трябва да бъде победителят в най-великата игра?