Личният живот на Йори и бисерите на Бърканичков – утре от 18:00 часа в "Студио Survivor" по bTV

Утре от 18:00 часа в "Студио Survivor" зрителите на bTV  ще станат свидетели на освобождаването на Крум, бисерите на Бърканичков, животът на Йори и Агонцев без Агонцева.

В събота от 18:00 часа в "Студио Survivor" зрителите на bTV ще чуят анализа на Йори за всеки от племето Кхмер. Безжалостна и колоритна, както винаги, еколожката ще даде предимно позитивни оценки за бившите Нага, но няма да пожали почти никого от ветераните. Тя ще провокира и без това полюсните мнения по свой адрес като сподели интимни подробности от личния си живот.

Христина Апостолова ще фокусира вниманието върху коренната промяна в поведението на Крум. От слабо активен, но забавен участник, който е душата на компанията, но не и реална конкуренция за съперниците си, фолк певецът започна да играе и да побеждава. Причината за това е личният му „ден на освобождаването”. И докато той се грижи за физическото си добруване, „шаманът” на племето повдига темата за духовното оцеляване.   
В рубриката „Тъй рече Бърканичков” зрителите на bTV ще си припомнят уникалните бисери на футболиста. Независимо дали играеше, готвеше или правеше стратегии, той винаги даваше най-доброто от себе си. Ще има ли „сюрпраис”, кой „обърна гъзицата”, колко пъти той сам „реши мача”, как изглежда „черната светлина”, за „големия малшанс” и до къде стигат цинизмът и философските анализи?    

Джулия Дик, представител на компанията-създател на Survivor - Castaway,  ще даде коментар по повод прецедента, след който Кхмер изгониха Диана Агонцева от играта. Тя споделя шока си от постъпката, която променя хода на играта и заявява категоричното задължение на всеки участник да спазва стриктно правилата. Но как се справя Агонцев след напускането на жена си? И какви са лимитите и стратегиите  на Занев, който използва всяка възможност и не се отказва, въпреки че умишлено загуби две игри.

И още в "Студио Survivor" в събота от 18:00 часа по bTV – четвъртото племе Риджкх – невидимите. Животът и работата на хората, които стават в 4:30 сутринта, но остават зад кадър. Операторите, които са и режисьори, репортерите, които са и психолози - екипът от сървайвъри.