Мис Камбоджа пие ракия – тази вечер в "Survivor" от 21:30 часа по bTV

Тази вечер от 21:30 часа в "Survivor" по bTV Кхмер ще направят равносметка след като изгониха поредния участник. Разпределението на силите се променя и играчите стават все по недоверчиви един към друг. На 35-тия ден от приключението те ще получат лични предмети, но дори и тази радост ще изкара на преден план стари конфликти и искрена непоносимост.  

На "Острова на изгнаника" Йори ще премине през цялата палитра от емоции, когато получи своята лична вещ. Снимката на сина й Димитър ще я изкара от равновесие, но и ще й даде стимул да продължи играта до края.

Тактическата офанзива продължава с планиране на следващия, който ще се присъедини към Йори на Острова. Сървайвърите ще имат и друга, не по-малко изкушаваща мотивация да спечелят предстоящата игра – среща на луксозна яхта с мис Камбоджа, деликатеси от българската кухня и бутилка ракия. Но дали предварителните уговорки ще сработят,  колко е важно да се знаят езици и обича ли ракия една от най-красивите кхмерски жени, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в "Survivor" по bTV.