Най-красивите жени и мъже в сезоните на Survivor – на 18 октомври по bTV

Гледайте "Студио Survivor" от 18ч.

Утре - 18 октомври, от 18:00 часа в Студио Survivor Христина Апостолова ще покаже на зрителите на bTV тайните планове и нетрайните коалиции, любов и омраза, силата на духа и духа на силата, най-красивите жени и мъже в сезоните на Survivor.  

Мъжете от екипа на продукцията изготвиха класация за най-впечатляващите дами от предишните издания на играта. Сред тях своето място заемат Семра Ниязиева, Биляна и Габриела Мартинови, Иванка Костова, Гергана Савова, Жени Джаферович, Яна Маринова, Маргарита Амиджинова. Красотата в Survivor е не само даденост, но и стратегия, от която умело ще се възползва и участничка в Камбоджа. Кои са най-симпатичните представители от силния пол според жените в екипа на предаването, зрителите на Студио Survivor ще видят утре вечер - 18 октомври, от 18:00 часа по bTV.

Христина Апостолова ще припомни трикратната победа на Светльо Бърканичков над Митьо Крика на канадска борба. След пет години футболистът ще отбележи още една невероятна силова победа, държейки на раменете си тежест от цели 208 килограма. Водещата ще разкаже личните си впечатления от неговия подвиг, станала свидетел на триумфа на духа и сърцето само от няколко метра разстояние. Но зрителите на bTV ще видят и предимството на опита в лицето на Митко, който дирижираше стратегически играта на база провала на Острова на перлите.

Следващият казус, който Студио Survivor ще разплете, е неочакваното изгонване на Марчо. Въпреки че Йори е убедена, че тя чертае съдбата на Нага, се оказва, че всъщност конците дърпа Ваня. Разбиването на коалицията на "великолепната петорка" даде огромно предимство на "маргиналите". Но и в Гаруда Агонцев прави планове, разучава обстановката и превръща противници в "троянски коне". На кого гласува доверие Антон, зрителите на bTV ще разберат в събота от 18:00 часа в Студио Survivor.