Неочаквани обрати на играта в „Survivor“ по bTV

Размяна на участниците ще подложи на нови изпитания двете племена и ще предизвика нови коалиции и решаващи дуели

Точно месец след старта на „Survivor“ 7 по bTV неочаквана изненада ще разтърси двете конкурентни племена. Размяна на участниците между отборите подлага на изпитание досегашните приятелства и пренарежда картите. Новото прегрупиране отбелязва началото на новия етап на играта, в който на преден план излиза социалната игра. Ако досега участниците във формата се стараеха да се харесат на зрителите, за да спечелят подкрепата им, време е маските да паднат и всеки да започне да играе за себе си. Как риалити героите ще реагират на неочаквания обрат и кой ще се възползва от него, зрителите ще проследят в новите епизоди на приключенското риалити в понеделник и вторник от 20.00 часа в ефира на bTV.

 

Двама участници ще вземат тежки решения за съдбата на съотборниците си, които ще предизвикат бурна лавина от емоции. А едно писмо и една среща на усамотено място в Доминикана ще се превърнат в детонатор, който ще накара всички играчи да променят стратегиите си. Старите коалиции ще започнат да се разпадат, а на тяхно място да се появяват нови. Как ще се развие противоборството между най-силните жени – в по-силна вражда или в по-невидим съюз? Ще ескалира ли напрежението между „старите кучета“ и „младите лъвове“? Как ще повлияят на играта новите битки за авторитет, не по-малко изтощителни от сблъсъците за племенен имунитет и игрите за награди?

 

През следващите седмици героите на Survivor навлизат по-дълбоко в непознатите води на човешките взаимоотношения, а номинираните от съотборниците си ще се сблъскват в дуелите за оцеляване. Целта е ясна – загубилите ще се разделят с мечтата си за титлата „Последният оцелял“. 

Тагове: