Нов рекорд в българския Survivor – тази вечер от 21:30 часа по bTV

Тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV на Острова на изгнаника витаят взаимни подозрения и недоверие, прикрити зад измамно спокойствие и хармония. И въпреки че традиционното писмо от Йори задава възможни решения след дуела, нищо не е ясно до последния момент.

Зрителите на bTV ще станат свидетели за разсъжденията на Надя относно ролите на мъжа и жената в съпружески или интимни отношения. Дали взаимоотношенията й със Занев се основават на искрени чувства, взаимна изгода или го използва като „ракета носител” до финала?

От няколко дни един гущер гекон притеснява съня на Кхмер. Но на 42-рия ден от престоя на българите в Камбоджа, влечугото ще се превърне в истинска атракция и ще повдигне духа преди играта за личен имунитет. Напрегнатата надпревара няма да мине без контузия, а титаничният сблъсък на финала ще доведе до нов рекорд в българския Survivor. Невъздържаният изблик на цялата палитра от емоции ще бъде допълнен от една неочаквана видео среща. А кой ще бъде героят и кой – изненаданият, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.

След играта ще последва традиционният анализ на силите и чертаене на стратегии. Радост и разочарование ще бъдат съпътствани от нов фактор в постановката, който умело ще създава заблуди във всички лагери. Мисълта за финала неизбежно е придружена от тънки сметки за гонене. Докъде, обаче, може да доведе отчаянието - тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.