Първи изгонен от племенен съвет в "Survivor: Камбоджа" – утре вечер в 21:30 часа по bTV

Утре вечер от 21:30 часа в "Survivor: Камбоджа" по bTV участниците ще изгонят първия член от едното племе. Коалициите вече се оформят, но не всички очаквания са реалистични. След две игри отношението на звездите към новобранците е все така пренебрежително. А точно това е нагласата, на която се надяват феновете. Племето Нага е мотивирано и сплотява духа с непрекъснати тренировки, адаптира се към битовите трудности и напредва с лагера.

Не толкова приятно минава времето на Росен Вангелов на Острова на прокудените. Проблясъците на надежда, когато разбира своята роля в играта и правилата, според които ще трябва да се изправя срещу всеки изгонен от Нага и Гаруда в индивидуални двубои, за да остане на острова, се сменят от пълно отчаяние. Дори домашният му любимец и единствена компания – маймуната Мистър Сок, не му помага.

Участниците от едното племе се изправят един срущу друг в битка за личен имунитет преди първия съвет. Разделени на две групи, 11-те сървайвъри  преминават през два кръга в игра, която изпитва бързината и координацията им. Победителят взема огърлица, която му гарантира спокойствието, че няма да напусне първи острова и играта. Кой ще се окаже по-силен и ще получи отдавна мечтания амулет, ще стане ясно утре вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.

Сред впечатляващите останки на древен камбоджански храм участниците ще споделят откровено мислите си, личните взаимоотношения в племето, лидерството, причините за загубите и какво трябва да направят, за да започнат да печелят. Ще се разпали и първият междуличностен конфликт, но кой ще бъде изгонен от съотборниците си, зрителите на bTV ще видят утре вечер в "Survivor: Камбоджа".