Първи племенен съвет за Кхмер – тази вечер в Survivor от 21:30 часа по bTV

Тази вечер от 21:30 часа по bTV в Survivor основна тема в Кхмер ще бъдат евентуалните изгонени на предстоящия племенен съвет. Занев създава нови алианси с Ваня и Надя, пресмята потенциалните гласове с Бърканичков, планира срещу кого да насочи негативния вот и кого може да победи в предизвикателствата.

Йори прекарва времето си в наслада от природата и в планиране на следващи ходове. Психоатаката ще бъде нейн основен похват, за да обърка, изплаши и демотивира следващия, попаднал на Острова на изгнаника. Единственото й притеснение е ветераните в Кхмер да не изгонят Ваня като най-силен участник.

13-те сървайвъри ще се изправят един срещу друг в битка с една ръка за ценния амулет Каваха. За камбоджанците той е символ на защитата, която древните войни са очаквали от боговете. А на българите, освен сигурност на племенния съвет, ще донесе и правото на двоен вот. Кой ще спечели тази власт, кои ще бъдат четиримата номинирани и дали няма да се объркат плановете на стратезите, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.

Привидно ветерани и фенове в Survivor са се обединили безболезнено, напрежението от вътрешните конфликти в племената е неутрализирано и участниците са възвърнали спокойния си сън. Митко ще влезе в ролята на шаман и ще коментира реалната ситуация на конкуренция и постоянно изострено внимание. Той ще характеризира участниците според културни архетипове като обидчив клоун с героични проблясъци и профанизиран тих герой, ще обсъди мястото на жените в играта и красотата като средство за оцеляване. Но чия факла ще изгасне, ще стане ясно тази вечер от 21:30 часа по bTV.