Първият, победен в дуел, напуска "Survivor: Камбоджа" завинаги - утре вечер от 21:30 часа по bTV

Утре вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV Гаруда правят разбор след първия племенен съвет. Агонцева е доволна от резултата, докато Занев е силно разочарован от „предателството” на част от жените в племето. И в типично свой стил ще вдигне нивото на напрежение до критични нива.

Но докато оредялата коалиция на Светлин е притеснена от напускането на свой застъпник, то за 23-тият участник Росен Вангелов пристигането на първия изгонен е истинска благословия. Как ще се развият взаимоотношенията между двамата на "Острова на прокудените" и ще повлияят ли те на играта им в предстоящия дуел за оставане в Survivor? Защото след оспорвано изпитание на търпението и самообладанието, един от тях ще напусне острова завинаги.

Междувремменно и в Нага се очертават лидери и маргинали. Един от феновете ще предизвика съмнение в честността си. В човешките възможности ли е да направиш 6000 коремни преси и трябва ли съотборниците да се стараят да интегрират самоотлъчилите се?

Насред кристалните води на Южнокитайско море Нага и Гаруда ще се изправят пред следващото предизвикателство. Но този път наградата ще е силно мотивираща – освен изкусително суши, отборите имат възможността да се сдобият с така ценния рибарски комплект – мрежа, въдица, харпун, шнорхел, плавници и капани за раци. Въпреки големите вълни и трудната игра, ветерани и новобрнци са готови на всичко, за да докажат надмощието си. Кой ще спечели предизвикателството и как ще повлияе загубата на отношенията в племето, ще стане ясно утре вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.