Племената в Survivor играят до кръв – утре вечер от 21:30 часа по bTV

Утре вечер в Survivor от 21:30 часа по bTV след поредната победа Занев се чувства като у дома си на Острова на прокудените. Той е все по-мотивиран да отмъсти на Гаруда и особено на Агонцев, Ива и Бърканичков.

В лагера на ветераните Митко се е отдал на размисъл за стратегията си в играта. Лишен от „храна за душата”, той се заема да оцени силните страни на съотборниците си, кой е най-трудно да бъде победен и съответно трябва да бъде изгонен. Междувременно Ива Пранджева празнува рожден ден с импровизирани подаръци и натъжено за децата си сърце.

Заданието за предстоящия дуел между племената предизвиква спорове в Гаруда. Фенове и ветерани ще трябва да излъчат най-търпеливите си членове, които да се преборят за двоен вот и награда. Бърканичков има строен план за използването на двата гласа и как те могат да доведат до изненади за Агонцеви. Затова към изпитанието ще тръгне той, заедно с доверената си Силвия Радулова. Те ще се изправят срещу Емо и Ваня, за които победата е важна в психологически аспект. Чия ръка ще се окаже по-стабилна и психиката на кого е способна да превърне решителния момент в забавление, зрителите на bTV ще разберат утре вечер от 21:30 часа в Survivor.

Предстои по-важното предизвикателство за Нага и Гаруда – играта за племенен имунитет. Двата отбора ще трябва да демонстрират бързина, казармена координация и баланс, за да спечелят. Кървав инцидент с Ваня Джеферович ще накара препятствията да изглеждат още по-страшни и сложни, но няма да сломи желанието за победа на сървайвърите. Кое племе ще се окаже по-бързо и гъвкаво и ще се спаси от племенен съвет?

И още – защо Мерлина гледа Агонцев като „1000 марки на цяло”, гори ли пламъкът на Гаруда, каква изненада очаква Ива Пранджева по повод празника й и какви тройки са възможни между племената?