Победителят в "Survivor: Камбоджа" грабва чек за 100 000 лева на живо на 15 декември по bTV

Не пропускайте големия финал!

На 15 декември от 20:00 часа по bTV ще стане ясен победителят в "Survivor Камбоджа". В студио на живо един от тримата финалисти във великата игра  ще грабне чек за 100 000 лв. и ще се окичи с титлата "единственият оцелял".

На живо в студиото на Survivor, пред погледа на победителите в предишните издания, своите близки и приятели, известни спортисти, актьори и общественици, пред очите на цяла България финалистите ще разберат какъв е вотът на журито и кой е любимецът на зрителите. Защото именно феновете на играта пред малкия екран ще сформират 10-ия решаващ глас, който ще определи кой е по-силният от всеки.

Веднага след последния епизод на Survivor тази вечер от 21:30 часа по bTV, ще бъдат отворени линиите за гласуване чрез SMS и ще бъде активирано гласуването на сайта, в който феновете ще могат да подкрепят своя фаворит. Участникът, който събере най-висок процент от зрителския вот, ще спечели още един глас в своя полза, който ще се добави към тези на журито.

Зрителите на bTV могат да гласуват за своя фаворит в Survivor на сайта на шоуто или със SMS на номер 19630 за всички мобилни оператори, като изпишат името на любимеца си на латиница (VANJA, MITKO, ZANEV). Цена на SMS - 1,20 лв.