Повече от 4000 искат да участват в петия сезон на Survivor само за 2 седмици

Срокът за записване за най-очаквания риалити формат в България e до 15 ноември

Само за две седмици желаещите да се включат в най-успешния риалити формат в България надхвърлят 4000 човека. Пенсиониран водолаз от Гражданска защита, състезателка по художествена гимнастика от отбора на Нешка Робева, бивш затворник, лежал 5 години за побой, учителка по френски език,  жена-военен от мисия в Ирак, руснак от български произход, обиколил 40 държави с велосипед,  са само част от кандидатурите за участници в петия сезон на Survivor по bTV.

Запиши се за участие >>

Сред регистриралите се в първия етап на кастинга за приключенското риалити са още и бивша Мисис България, общински първенец по шах, арменка, която тренира борба, самбо и арменски народни танци, невро-хирург, учител по литература, българо-виатнамец с прякор „Ченко-Откаченко”, както и варненец с фамилията Левски, който иска да участва в състезанието, за да спечели наградата и да я дари на деца в нужда.

Припомни си победителите от предишните сезони >>

Голям брой от авантюристите, желаещи да станат част от приключението Survivor, са над 45-годишна възраст. Всички те кандидатстват с убеждението, че това е следващото предизвикателство, което трябва да преодолеят. Но други залагат не толкова на житейския си опит, колкото на външния си вид.  Много модели, манекени, участнички в конкурси за красота и сексапил заявиха желание да покажат прелестите си на зрителите на bTV  от екзотичните острови на Survivor.

Като най-достойни за участие се определят атлетите, спортистите и бившите военни. Сред тях е и един шампион по стрелба с автомат, който нарича себе си „Най-добрият Лош” и е сигурен, че е следващият „победител в Survivor”.

Всичко за петия сезон на Survivor можете да следите на survivor.btv.bg.