Равносметката на "Survivor: Камбоджа" и кой е последният финалист в играта - тази вечер от 21:30 часа в по bTV

Тази вечер от 21:30 часа в "Survivor" зрителите на bTV ще станат свидетели на последния ден на Кхмер на острова преди голямата развръзка. Време е за равносметка и сбогуване с лагера. А това неизменно е гарнирано с гордост, разочарование, радост, тъга, прегръдки.

Време е и за заключителния ритуал в "Survivor" за отдаване на уважение към всички отпаднали. По пътя на спомените ще бъдат признати достойнства и грехове, неосъществени планове и извинения за погрешни решения. Но въпреки коментарите за отпадналите 18 българи, финалната дума в играта има журито.

Последното събиране около огъня на съвета в Кралство Камбоджа ще стартира с оценки на изминалите 52 дни в "Survivor". Каолиции, влияния, секс – всичко ще бъде безмилостно разнищено от журито. След 73 игри и 17 племенни съвета, трима души ще участват в изпитание, което ще определи последния финалист. Класически за древните кхмери дуел на нерви, с който проверявали търпението и самообладанието на войните, ще се окаже решаващ за един от претендентите за титлата „последния оцелял”. Кой ще бъде той, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в "Survivor".