Разцепление в Нага и битка на титаните – тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV

Утре вечер в Survivor от 21:30 часа по bTV, след като неочаквано изгониха Марчо, Нага се разкъсва от взаимни обвинения. Явор, Дамяна и Надя са изненадани неприятно и в разочарованието си винят новосъздадената коалиция, че е останала в играта. Разцеплението в племето изглежда непреодолимо, остатъците от разбитата „великолепна петорка” са готови на бойкот.

Занев  ще се изненада от пристигането на Марчо на Острова на прокудените, защото е той е най-малко човекът, когото е очаквал да види. Двамата ще обсъдят неочаквания ход на феновете и ще се съгласят, че Йори е в дъното на замисъла. Но преди да се изправят в битка на титаните, Марчо ще пролее искрени сълзи за двете си момчета. В дух на взаимно уважение двама от най-силните играчи в Survivor ще премелят сили за оставане в играта. А достойният противник осмисля голямата победа!

Ветераните също са силно изненадани от изгонването на Марчо и започват разгорещена дискусия за следващите жертви. Те забелязват дистанцираността на Явор и прогнозират, че именно той ще бъде следващия, който ще напусне играта. Те ще станат свидетели на ожесточени скандали и сълзи в противниците си и ще видят идеална възвожност да ги разгромят тотално.

Предстои поредната игра на Нага и Гаруда за награда – традиционна кхмерска кухня. Сред мотиваторите за победа ще се наредят риба амок, ароматно телешко лок лак, зеленчуци и ром. В оспорвана битка с ходене по вода единият отбор ще си спечели прекрасна вечер около огъня.

Зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.