Раздори и дисквалификации в Survivor – тази вечер от 21:30 часа по bTV

Вижте какво ни очаква в епизод 23

Тази вечер - 21 октомври, в Survivor от 21:30 часа зрителите на bTV ще видят колко добре се интегрира Деси в племето Гаруда. За броени дни тя успя да предизвика нескритите симпатии на двама от ветераните. Митко и Финдо оценяват високо както физическите, така и емоционалните качества на модела, докато останалите започват да се притесняват за преструктурирането на коалициите.   

В Нага наяве излизат планове и стратегии, замислени още от първите дни на Survivor. Йори и Ваня са доволни от факта, че изравниха силите в племето, въпреки че Явор, Надя и Дамяна категорично отказват да простят предателството. А това може да доведе до бойкот и загуби на игри. Независимо от липсата на комуникация, отборите в Survivor отново ще трябва да изберат играчи за индивидуален дуел. А освен течния шоколад, и гривната за двоен вот става все по-ценна за сървайвърите.

Предизвикателството ще се превърне в истинско зрелище, което ще смае и разсмее и Владо Карамазов, и свидетелите на битката. Поради несправяне с играта, титулярните играчи ще бъдат дисквалифицирани, а останалите двама ще ги заместят. А как изтощението, провалът и недоразуменията ще се отразят в битката за племенна неприкосновеност, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.