Реванш и пържени картофи изкушават звезди и фенове в епизод 8 на "Survivor: Камбоджа"

Вижте какво ни очаква в епизода на 24 септември

Тази вечер - 24 септември, от 21:30 часа в Survivor по bTV Нага и Гаруда ще трябва да излъчат най-авторитетните двама участници от всяко племе, които ще играят за награда и двоен вот на племенния съвет. Те ще бъдат силно мотивирани от купа пържени картофи и студена бира за племето победител. Но не само това – дуелът се превръща в своеобразен реванш за предишна загуба. Дали обаче провокаторът ще си тръгне като победител?

Островът на прокудените все по-категорично се превръща в награда, а не наказание. Красивите плажове, далеч от Гаруда, осигуряват спокойствие, време за размисъл и планиране.

В Нага Ваня Джаферович анализира в дълбочина своите съотборници и преки конкуренти за победата. Той отчита битката за лидерското място между Марчо и Явор, стратегията на Надежда, Дамяна и Деси да играят със силните мъже, посочва Васил като първия, който ще напусне племето. Но строгият прагматизъм не помага на футболиста срещу мъката по семейството и отбора. Дали ще се пречупи пред трудностите или ще спази обещанието си към Жени да се бори до край, зрителите на bTV ще видят тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.

В Гаруда ветераните се настройват все повече срещу Занев. Под вещото ръководство на Бърканичков те кроят хитри планове, за да го отстранят от играта, докато морякът е убеден, че племето оценява ролята му за бъдещите победи. Предстои и следващата игра за племенен имунитет, в която се влагат много надежди и хъс. Звездите се опитват да проявят чувство за хумор, като предлагат на феновете да видят как е на племенния съвет от любознателност, но вътрешно са силно притеснени от потенциалната загуба на трети от своите.

Под жарките лъчи на камбоджанското слънце Нага и Гаруда ще премерят бързина, сила и съобразителност. Тежките съндъци, които ги очакват, ще се превърнат и в оправдание за загубилите. Докато хапват около лагерния огън и ветерани, и новобранци ще дискутират кой ще напусне състава на победените.