Риба и крокодили провокират сървайвърите – тази вечер по bTV

Гледайте от 21:30 часа

Тази вечер - 27 ноември, от 21:30 часа в Survivor по bTV Кхмер се радват на постигнатото на племенния съвет. Дългоочакваното отстраняване на един от участниците ще промени гледната точка, а Островът на изгнаника ще се превърне в дестинация на спасението.

На 44-тия ден от престоя си на Кох Ронг българите ще опитат да решат един чисто битов проблем – да се отърват от ужастно миришещия талисман на Митко – рибешката глава. Символ на победата и шамански жезъл, рибата е много важна за режисьора, но в същото време буди отвращение в останалите. Решението за нейното "премахване" е взето, но поругаването ще бъде разкрито бързо и злобно отмъстено.



Фотографската памен и бързината ще отведат победителя в играта с хеликоптер до ферма за крокодили – едни от най-кръвожадните хищници в природата. Но ще му дадат и право да посочи следващия, който ще отиде на Острова на изгнаника. Пореден инцидент ще остави горчив вкус в устата, но не физическата болка ще ескалира напрежението до крайност.

Наградата обаче си заслужава. Хеликоптер ще отведе двама от Кхмер до Сием Рип и река Меконг в едно адреналиново пътуване до втория по големина град в кралство Камбоджа. Мързеливи ли са крокодилите и от къде идва изразът "крокодилски сълзи", зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.