Робърт Бърнс, „Бяла роза” и любовни трепети в семейство Агонцеви – в събота от 18 часа в Студио "Survivor: Камбоджа"

В събота от 18:00 часа в Студио Survivor с водеща Христина Апостолова зрителите на bTV ще видят неизлъчвани кадри от сплетните и скандалите в Гаруда, любовните трепети на Агонцеви, канадска борба в камбоджански затвор и едни от най-прекрасните гледки на кхмерското кралство.

Девет дни след старта на великата игра Survivor, Гаруда търпят тотален разгром със загуба 7:1. Неочаквано звездите изглеждат като тотални новобранци, а феновете – като тотални фаворити. Но всички те са на едно от най-красивите и романтични места в света. Обстановката провокира еротични мисли в семейство Агонцеви, но дали двойката ще се отдаде на чувствена любов в опит да направят първото дете на сървайвъри, заченато в играта, зрителите ще видят в събота.

Водещата на Студио Survivor Христина Апостолова ще покаже на феновете на шоуто какво отличава поведението на Занев преди 5 години във Филипините и сега в Камбоджа. Дали е по-въздържан и каква е причината за негативното отношение на всички в Гаруда към него?
Зрителите на bTV ще видят и първата, драматична нощ на Нага във военен камбоджански затвор. Феновете се изправят не само срещу мизерията и опасните престъпници, но и срещу пряко физическо предизвикателство, а някои от тях ще опитат силите си в канадска борба с жилав кхмер. Междувременно Йори печели уважението на феновете като отстоява мнението си докрай. Тя е и човекът, който тотално ще развенчае образа на футболиста на Левки и Локо Пловдив Бърканичков като секс символ.

И още в Студио Survivor – магичната история за зараждането на кхмерската империя, пленително разказана от Владо Карамазов, автентични кадри от един обикновен ден в столицата на Камбоджа – Пном Пен и приказната красота на кралския дворец. Всичко това на фона на сблъсъка между Робърт Бърнс и „Бяла роза” – в събота от 18:00 часа в Студио Survivor Камбоджа по bTV .