Сълзи, скандали и неочакван обрат на племенния съвет - тази вечер в Survivor по bTV

Гледайте поредния епизод на екстремното риалити от 21:30ч.

Тази вечер - 16 октомври, в Survivor от 21:30 часа по bTV племето победител ще бъде разтърсено от носталгия по близки, дом, семейство и най-вече – деца. Писмата от България ще провокират мъжки сълзи и майчини емоции, които ще се редуват с разочарованието от несбъднати очаквания. Но и още една радост очаква сървайвърите – всеки от тях ще получи по една от личните си вещи, която носи утеха в дните, изпълнени с глад, самота, препятствия и несгоди.

На Острова на прокудените Занев е претърпял инцидент и се нуждае от лекарска помощ. Д-р Благомир Здравков ще се погрижи за раната, но егото на моряка няма да се възстанови толкова бързо, колкото тялото.

Загубилото играта за имунитет племе ще премери сили в двубой за лична неприкосновеност. Отлична координация и точност ще дадат възможност на играчите да тестват търпението и сръчността си, за да си осигурят 3 дни спокойствие в Survivor. Победителят ще обърка изцяло стратегията на съотборниците си за вота на племенния съвет и ще използва случая да опъне нервите им до краен предел.

Преди да изгонят един от племето си, скандалът ще премине всички граници. Лични нападки, хвърлени в лицето, заплахи и заяждане ще разделят участниците на две – непримирими противници и такива, които лобират за единност за победа. Всички ще признаят, че "игрите" извън предизвикателствата са много по-дълбоки и сложни. Около огъня и сред древните кхмерски артефакти претендентите за титлата "последният оцелял" ще останат силно изненадани. А дали накрая няма да се окаже, че нищо не е такова, каквото изглежда, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.