Сървайвъри празнуват рожден ден в Камбоджа - тази вечер от 21:30 часа по bTV

Тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV на Острова на прокудените цари самота и прагматично мислене. Защото опциите за победителя в дуела са две – дори и да бие всички изгонени, останалият там ще трябва да се върне или при враговете от Гаруда, или да бъде абсолютен новак сред Нага.

В племето на феновете сутринта започва с песен, защото денят е специален за Ваня Джеферович – дъщеря му Лея има рожден ден. Футболистът ще получи неочаквана изненада под формата на разговор със съпругата си Жени. С нея ще обсъди играта и стратегията си, ще признае трудностите и отчаянието, за да получи кураж и подкрепа. Зареден и мотивиран, Ваня ще се върне в племето с нови сили и планове, но ще излъже съотборниците си. Междувременно Йори споделя подозренията си, че Мерлина е двоен агент, който помага на противника.

Още един член на Гаруда ще стане жертва на ужилване на скорпион. Митко приема болезнената травма като знак от природата, като последно изпитание преди да бъде „добре дошъл” на остров Кох Ронг. Кожно раздразнение ще създаде сериозне дискомфорт и на Крум, но пък ще забавлява искрено новобранците.

Поредният дуел за награда и двоен вот ще предизвика Нага и Гаруда да излъчат хората, на които имат най-много доверие. Надя и Ваня ще се изправят срещу Ива Пранджева и Финдо, а върху тях ще паднат надеждите и амбицията за победа на всички сървайвъри. Кое племе ще засити глада си преди голямата игра за племенен имунитет и кой ще остане разочарован, зрителите ще разберат тази вечер от 21:30 часа по bTV.

Гаруда планират действията си на евентуален племенен съвет още преди играта за имунитет. Настроенията на Агонцеви са насочени към Ралица, но тя не мисли да остави нещата така. Според нея Антон е най-неспособен да допринесе в игрите, а Диана дразни всички като се опитва за налага мнението си в племето.

Предизвикателството ще изпита бързината, координацията и гимнастическите умения на всички участници в Survivor, за да може Владо Карамозов да връчи тотемът за неприкосновеност на по-силното племе. Какво ще бъде то и кой ще запази пълния си състав още три дни, ще стане ясно тази вечер от 21:30 часа по bTV.