"Сървайвъри" спят в леглото на Брад Пит и Анджелина Джоли - тази вечер от 21:30ч. по bTV

Вижте какво ни очаква в новия епизод

Тази вечер в Survivor от 21:30 часа по bTV Кхмер се готвят да празнуват рожден ден. Разделили се с още един участник, те не изпитват съжаление, а искрено се забавляват с песни и шеги по адрес на Йори. В същото време Занев постепенно се превръща в новия Марчо за Надя, а това променя отношението на останалите.

На Кхмер предстои да попълнят анонимна анкета, в която ще характеризират всеки един от племето. След това ще трябва да познаят чие име се асоциира най-често с посоченото качество, а този, който е най-наясно с мнението на съотборниците си, ще се къпе в лукса на един от най-красивите хотели в Камбоджа, често посещаван от Брад Пит и Анджелина Джоли. Освен това той ще определи кой ще бъде следващият, който ще отиде на Острова на изгнаника. Кой дърпа конците в племето, кой е способен да забие нож в гърба, кой общува най-добре с другите, кой плаче най-често, кой е най-глупав, кой знае най-много тайни, кой е най-слаб в игрите, кой е най-досаден, най-голям манипулатор и кой ще оцелее в тази "гнусна сеч", зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.

Екипът на Survivor ще предизвика участниците с още трудни решения – ще изпита великодушието на победителя, който ще реши дали да сподели наградата си. Един скандал ще промени предварителната стратегия за следващия "изгнаник" и ще предизвика истинска революция на самотния остров. А в какво ще се изрази тя, ще стане ясно тази вечер от 21:30 часа по bTV.