Седемте чудеса на играта и лудостта на Митко – в събота от 18:00 часа в "Студио Survivor" по bTV

В "Студио Survivor" Христина Апостолова ще покаже на зрителите на bTV строителят Агонцев, бесният Занев и влюбената Дамяна

В събота от 18:00 часа в Студио Survivor Христина Апостолова ще покаже на зрителите на bTV строителят Агонцев, бесният Занев и влюбената Дамяна.  

Методичността не е чужда на неврохирурга Емо, който успя неочаквано да спечели голяма власт в първата игра за личен имунитет на Кхмер, но е особена присъща и на Агонцев. От цели 7 години Антон води люта битка срещу „минирането” на племенните лагери и оразличаването на човека от животното като поема лична отговорност за строежа на тоалетни съоръжения.  

В събота от 18:00 часа в "Студио Survivor" зрителите на bTV ще видят класацията на седемте чудеса от българските издания на най-великата игра. Сред тях се нареждат страхотната находка във формата на яре от първото издание на предизвикателството, първият отказ от личен имунитет, незабравимото племе Минданао, четирима заклещени, една неочаквана победа, необичаен поздрав към противника и човек, който сам победи цяло племе.

Игровото поведение на режисьора Митко също ще стане обект на внимание в "Студио Survivor". Както в първото си участие на "Островите на перлите", така и сега в Камбоджа той проявява животински наклонности и с това притеснява участниците. Какво свързва Занев и Надя, как техните отношения ще се отразят в играта и дали Бърканичков няма да се окаже жертва на женския чар?

И още в "Студио Survivor" в събота от 18:00 часа по bTV – островът на Брад Пит и Анджелина Джоли срещу този на Занев и Йори, едно скрито писмо, което ще промени стратегиите и колко полезни могат да се окажат уменията за танци на пилон.