Силата на човешкия дух се изправя срещу болката – тази вечер в Survivor по bTV

Гледайте епизода от 21:30ч.

Днес от 21:30 часа в Survivor по bTV Кхмер ще трябва да проверят какво е теглото им след едномесечния престой в Камбоджа. Който познае с точност колко килограма е свалил, ще получи награда, а резултатите ще бъдат използвани в предстоящата игра за имунитет.

Изгнаниците от Острова ще се срещнат в дуел, за да премерят силите си и единият да се завърне в племето. Посрещането няма да е особено радушно, но пък ще предостави възможността за спечелване на личен имунитет и право на номинации. А битката обещава да е трудна, защото сървайвърите ще трябва да победят първо себе си, за да надделеят над другите.

Междувременно травмираната ръка на Занев се влошава. Отокът става все по-голям и лекарския екип препоръчва покой преди необходимата пункция. Но морякът отказва да пропусне играта и с пълното съзнание за рисковете, които поема, се впуска в едно от най-силовите изпитания в Survivor. Дали човешкия дух ще надделее над болката и умората, зрителите на bTV ще разберат днес от 21:30 часа по bTV.

И още – театър, заблуди, омиротворяване, диагнози, замазване на очи, прошка, интимни признания и манипулации -  в епизода тази вечер по bTV.