Скечове и смели планове в "Survivor"

Тази вечер от 21:30 часа по bTV в "Survivor" Йори готви следващата глава от плана си за елиминации. С второ писмо тя чертае схеми за Ваня като взима под внимание всички възможни сценарии. Докато приготвя „кюфтета”, Кхмер обсъждат потенциала на Острова на изгнаника за „финтове” в играта. Страхът завладява все по-силно сърцата и кара ума да създава нови изходи от опасността.

Преди дуела за оставане на Острова Владо Карамазов ще получи изненада. Той ще види как с помощта на подръчни средства Йори ще се превъплати в ролята на Агонцева, ще иронизира външния вид и отношението й. Няма да подмине и другия си „любимец” – „Сбърканичков”. Но дали забавленията и сарказмът ще й помогне да вземе скалпа на противника си и да определи хода на играта, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в "Survivor" по bTV.

Кхмер отново ще премерят сили в битка за лична неприкосновеност и право на номинации. Разделени на две и със завързани очи, сървайвърите ще изпитат сетивността на ръцете и добрата си ориентация. Играта ще мине под знака на болезнени удари, кеф, удоволствие и малко „злобичка”. Двама ще се гордеят от победите си, други ще се радват на властта и ще чертаят смели планове, някои ще се ядосват за загубата на важно преимущество, но кой ще спечели огърлицата, ще стане ясно утре вечер в Survivor по bTV.

И още – нови надежди, нови цели за изгонване, забавяне без забравяне, лоялност, достойнство и предателство - тази вечер от 21:30 часа в "Survivor" по bTV