Смешни лафчета и какво се случва в кухнята на Survivor с Христина Апостолова – в събота от 18:00 часа по bTV

В събота от 18:00 часа Христина Апостолова ще направи зрителите на bTV съпричастни към романтичните емоции, игрите и най-смешните лафове в Студио: Survivor. Стратегия, страст и стихия ще покажат участниците в най-екзотичното приключение в българския ефир.

За 18 дни и 17 битки Нага надделяха с резултат 9 на 8 над Гаруда. След серията от победи на ветераните, те се отпуснаха и започнаха да се шегуват със сексуалния живот на Агонцев. Но докато те се забавляват, Ваня Джафирович стана жертва на спортния си хъс и амбицията за така нужната на племето победа. След инцидента, обаче, той се завърна триумфално с победа в играта за личен имунитет.

Вторият повод за гордост сред феновете стана победата на голямата уста - Йори над Финдо. Тя прекъсна дългата серия на Гаруда и освен личен триумф над един от най-силните играчи на противника, се зарадва, че ще направи щастлив и сина си. А и изравни силите в племето, съчетавайки двойния си глас с тези на Ваня, Крум и Емо. Но дали ще се сбъднат прогнозите й за изгонването на Деси, ще стане ясно в Survivor по bTV.

В лагера на Нага припламват първите любовни искри. Марчо недвусмислено показва, че би „играл и други игри”, извън Survivor, с Надя, а Дамяна се привързва все по-силно към Явор. Какво се случва под одеялата и на близките скали, дали напускането на Васко има отношение към ерекцията на Крум и доколко присъства романтика в отношенията на Агонцеви след 22 години брак?

Следващата изненада, която Христина Апостолова ще поднесе на зрителите на bTV в Студио Survivor ще бъде от кухнята на продукцията. Екипът, който остава извън кадър, но работи седем дни в седмицата по 16-18 часа на ден. Международният екип от българи, аржентинци, колумбийци, камбоджанци и австралиец подготвят всичко необходимо, за да гарантират качеството, сигурността и зрелището в най-мащабната телевизионна продукция през 52-та дни и 73-те игри.  482 метра бамбук, 782 кг. гайки, винтове и пирони, 2016 литра боя, 3127 метра плат, 17 870 куб. м. дървен материал – всичко това мина през ръцете на 120-те души в работилницата на Survivor: Камбоджа.

И още – кои са седемте най-смешни лафчета в класацията на Survivor: Камбоджа, поредният хит на Крум, математическите умения на Бърканичков, смелостта и темперамента на една мотористка и грандиозните планове на стратезите в играта – в събота вечер от 18:00 часа в Студио Survivor по bTV.