Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor 7 по bTV

Влогърът беше сразен от певеца Кирил Хаджиев - Тино и попадна на Острова на отшелника

Още един участник от седмия сезон на Survivor по bTV се отправи към Острова на отшелника - мястото, което поставя на тежко изпитание и физическата, и психическата издръжливост. Влогърът и актьор Стефан Попов - Чефо от племето „Сини“ беше изпратен на изолираното парче земя, след като загуби елиминационния дуел срещу певеца Кирил Хаджиев - Тино от конкурентния отбор „Червени“. В битката съперниците трябваше да покажат перфектен баланс и железни нерви. Изпълнителят, познат от „Гласът на България“, се оказа по-хладнокръвен и координиран, и заслужено спечели, а водещият Ваня Джаферович загаси факлата на опонента му. 

 

„В „Survivor“ може да не съм бил най-бързият, най-точният или най-издръжливият, но исках да бъда добър пример, да изслушвам всеки, да не нападам другите и да играя спортсменски. За мен е чест, че 43 дни живях в лишения рамо до рамо с тези две племена“, каза Чефо. Въпреки че изпробва различни стратегии, той не успя да се впише в отбора си. Грешката му беше, че се предовери на брокера Павел Здравков, а очакванията му двамата да влязат в коалиция бяха попарени. По време на племенния съвет повечето му съотборници го номинираха и го изпратиха в битка срещу Тино, която той не успя да спечели. Певецът пък записа втора победа в елиминационен дуел.   

 

Със стъпването си на Острова на отшелника Чефо бързо осъзна, че няма да е сам. Той беше посрещнат от кулинарката Божана Кацарова, която попадна в изгнание, след като загуби елиминационния сблъсък срещу най-добрата си приятелка в екстремното приключение, актрисата Снежана Макавеева.

 

Съвместният живот на Чефо и победителката в MasterChef вероятно няма да е лесен. Влогърът смята Божана за силен, но опасен и манипулативен играч. Склонноста й да говори много също го напряга, но доскоро той успяваше да се усамоти и да не я слуша. На Острова на отшелника едва ли ще има тази възможност.      

 

След като Чефо напусна племето „Сини“, актрисата Снежана Макавеева остана без най-верния си съюзник. Опитът й да направи „преврат“ и да настрои съотборниците си срещу неформалния лидер на отбора, дизайнера Едис Пала, удари на камък. Моделиерът също не скри, че няма търпение да отстрани Снежана от играта. През тази седмица тя спечели огърлицата за личен имунитет и успя да опази гърба си, но в бъдеще е застрашена от номинации.

 

Страстите в племето „Червени“ също са нажежени. Шампионката по кану Станилия Стаменова поведе открита война не на един, а на три фронта. Тя се изправи едновременно срещу футболиста Благой Георгиев, ММА боеца Георги Валентинов и певицата Татяна, които са част от силна коалиция с атлета Иван Булкин и гемолога Светослав Славчев. Спортистката дори отказа да даде максимума от себе си в една от битките с обяснението, че колкото й да се старае в игрите, мнозинството може да гласува срещу нея на племенен съвет.

 

 

 

Тагове: