Страстите в Survivor се разбуждат в Деня на влюбените – на 2 октомври по bTV

Гледайте поредния вълнуващ епизод на шоуто от 21:30ч.

Утре вечер - 2 октомври, в Survivor от 21:30 часа зрителите на bTV ще видят как ще протече Св. Валентин в Камбоджа. Далеч от романтиката и нежността ще бъде играта за награда на празника на влюбените. Преди тя да започне едната половинка от най-опитните в любовта – Дияна Агонцева, ще подари на мъжа си любовна огърлица по случай празника. След това битката за следобедното матине край морския бряг ще започне. Борбеният дух, тактиката и агресията ще бъдат събудени. Макар че Нага започват уверено, ветераните ще използват опита си и ще го приложат в стратегическата игра, в която не само физическата сила ще се окаже важна. Тежкото падане на Надежда ще изправи всички на нокти, но дали това ще допринесе за още една победа за племето, зрителите на bTV предстои да разберат.    

По една двойка от всяко племе ще има възможността да отпразнува празника подобаващо с любовен пикник на плажа. Агонцеви от Гаруда и Надежда и Марчо от Нага ще се отдадат на сладки приказки за любовта, стратегиите и участниците в Survivor. Агонцев ще признае, че за него Survivor e "30% спорт, 30% психика и 30% предвидливост". След връщането си в племето двойката от Нага ще разкаже какво са успели да разберат за Гаруда и с какво това ще им помогне в играта. Надя и Марчо ще разкрият чувствата си един към друг, както и страховете, които е изпитал ММА борецът след тежкото падане на Надежда по време на дуела.   

Индивидуалната игра не е най-трудната в Survivor, но на Острова на прокудените е решаваща. Васко и Занев ще се борят за оставането си в играта като кула от дървени блокчета ще реши тяхната съдба. Изборът на правилната стратегия ще донесе храна и провизии на победителя, а другият ще поеме по пътя за дома. Кой ще остане в играта и кой ще напусне завинаги Survivor, зрителите на bTV ще разберат утре вечер от 21:30 часа по bTV.