Стратегии за реванш и мъжки сълзи в Survivor Камбоджа

Тази вечер от 21:30 часа по bTV

Тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV всички в Гаруда са доволни от изгонването на Занев. Ветераните смятат, че без напрежението, което той внася в отбора, ходът на играта ще се промени. Твърдят, че за предателство не може и да става дума, защото в Survivor няма място за приятелство и сантименталности. В същото време морякът е готов на всичко, за да използва златния си шанс да се върне и да отмъсти на всички. На Острова на прокудените той ще сподели разочарованието си от Бърканичков и Агонцев със Силвия , как са го подвели, че ще гласуват за Ралица на племенния съвет, но ще разкрие и предварителни договорки, датиращи още преди да се качат на самолета за Камбоджа.

Преди играта за награда, Нага ще трябва да вземат решение дали да позволят на Васко да се върне в редиците им. След медицински преглед става ясно, че ръката му не е счупена и няма риск за здравословното му състояние ако продължи участието си в Survivor. Дали обаче феновете ще се възползват от правото си да премахнат самоизолиралия се водолаз или ще предпочетат да запазят численото превъзходство на племето, зрителите на bTV ще видят тази вечер от 21:30 часа.

Победата в предизвикателството може да донесе на Нага и Гаруда доста искусителна награда – купа спагети и вино за племето, но и още нещо. Отборът, който спечели играта ще изпрати един от своите, за да плячкоса лагера на загубилите. Пратеникът ще може да вземе три предмета от противниците, но дали ще се ограничи само с това или ще разруши лагера им?

Предстои и приятелският, но решителен дуел между Силвия и Занев за оставане в Survivor. Подготвяйки се за съдбовния момент, те правят план за последващи стратегии, независимо от това кой загуби играта. Идеята им е да прекратят традицията, завещана от Росен за топло посрещане на острова с храна и легло, а по-скоро да прилагат психоатака на следващите изгонени от Гаруда. Но дори безапелационната победа ще се окаже горчива, когато е за сметка на близък. Кой ще си тръгне от Survivor, ще стане ясно в понеделник от 21:30 часа по bTV.