Survivor 7 започва с титаничен сблъсък по bTV

Племената  „Известни“ и „Войни“ влизат в невиждани битки за провизии и имунитет

„Survivor“, оригиналът в жанра приключенско риалити, стартира с титаничен сблъсък на 18 февруари по bTV. Довечера от 20.00 часа двадесет мъже и жени, които не се страхуват от неизвестното, ще влязат в най-мократа, тежка и напрегната битка за всички сезони на риалитито у нас.

В най-топлите води на планетата - тези на Карибско море, участниците ще се борят с всички сили за провизии и имунитет. От тях се очаква да покажат бързина, сила, баланс и съобразителност и, за първи път в новия, седми сезон на приключението, да изпитат границите на възможностите си. Арена на сблъсъка им ще бъде екзотичната Доминикана.

Обединени под името „Известни“, популярните личности ще се изправят срещу конкурентите си от отбор „Войни“. След битката по-добрият тим ще получи племенен имунитет. Един от участниците, който демонстрира изключителни качества, ще вземе личен имунитет, ще се спаси от номиниране и ще си гарантира предимство, което може да обърне хода на играта. 

В следващите три месеца сървайвърите ще трябва да изградят подслон на острова, който невинаги ще бъде гостоприемен към тях и да понесат тежки лишения. По пътя към финала и титлата „Последният оцелял“ те ще влязат в игри и изпитания с невероятен мащаб и ще трябва да покажат не само физическа сила, но и стратегическо мислене.

Седмият сезон на „Survivor“ ще предложи още по-силни емоции на феновете като им даде възможност да изживеят приключението едновременно с участниците в него. Като се излъчва почти в реално време, предаването за пръв път ще даде възможност на зрителите да вземат активно участие в развоя на събитията. Единствено те ще определят кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и големия победител в края на сезона, който ще грабне и наградата от 150 000 лв.

Тагове: