Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – тази вечер от 21:30 часа по bTV

Тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV двама души ще нарушат личното пространство на Надя и ще прочетат дневника й. Описаните в него мисли и планове ще предизвикат присмех и ще доведат до разкриване на провокативни интимни детайли от съжителството в лагера.

Междувременно всeки обмисля за себе си кой ще бъде следващият, който ще напусне играта. Амбицирани да се борят до край за място във финалната петица, сървайвърите ще изтъкват всевъзможни причини, за да изгонят конкурентите си. Доволни и с блясък в очите, двама ще се завърнат от Анкор Ват, за да опитат силите си в следващото предизвикателство на баланс и точност, което ще ги възнагради с имунитет.

Изпитание, свързано с надмогване на гравитацията ще се окаже решаващо за оставането на Митко на Острова на изгнаника. Егоцентричната идилия, която режисьорът си е съдал в усамотение може лесно да рухне под натиска на заблуди и подли планове. Дали ще успее да се пребори за райското си спокойствие до полуфиналите, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа.

И още в Survivor – Ива Пранджева поставя нов рекорд за българския формат като отбелязва 100 дни в играта, един „мангасур” ще опита да издейства алкохол от Владо Карамазов, зрителите ще станат свидетели на семейно планиране и принципи на изневярата.