„Тихи войни” и спа в Survivor – тази вечер от 21:30 часа по bTV

Тази вечер в Survivor от 21:30 часа по bTV На Острова на прокудените Занев ще посрещне един от най-големите си врагове от Гаруда. Морякът е подготвил доста неприятни изненади на бившия си съотборник, които включват не само психологически атаки, но и пълен отказ да сподели подслон и храна. От своя страна той е активирал цялата си спортна злоба и мотивация да го победи на предстоящия дуел. Как ще завърши „тихата война” и кой ще си тръгне триумфиращ?

Коалициите при ветераните са разтърсени след изгонването на поредния член от племето. Предадени уговорки ще накарат участниците да се почувстват наивни и да ревизират стратегиите си. След първата дъждовна нощ на острова Нага също обсъждат обратите в събитията от изминалия ден с доста противоречиви чувства. Изгоненият от отбора член ще бъде поставен в екстремни условия, а бившите съотборници дискутират кое решение ще вземе той, за да оцелее – да остане лоялен или да се адаптира към новите обстоятелства. Ваня е доволен от статуквото, но не спира да планира следващите си ходове в играта. А понякога целта оправдава и най-тежките решения. На какво е способен футболистът, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV. 

Победа в Survivor ханбал ще даде възможност на Нага и Гаруда да спечелят вана, душ, спа, коктейли и хапки.  Но екипът на продукцията е подготвил още една изненада  - отборът, който надделее в играта ще има правото да вземе за заложник най-красивата жена от противниците. А дали нощта ще бъде много тежка или много приятна за пленника, ще стане ясно тази вечер от 21:30 часа по bTV.