Травма заплашва Васко с напускане на "Survivor: Камбоджа" - утре вечер от 21:30 часа по bTV

Утре вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV стар инцидент в Нага ще доведе в племенния лагер д-р Костадин Ангелов – Изпълнителен директор на Александровска болница и лекарят на всички участници в българския формат досега. Неприятна изненада очаква Васко – според резултатите от изследванията, които ще бъдат проведени, ще се реши дали ще се върне в играта или ще я напусне по медицински причини.

Междувременно, жените фенове се отдават на спа и разкрасителни процедури, докато обсъждат хода на играта. Дискусията преминава през травмата и евентуалното напускане на водолаза, кой ще бъде изгонен на следващия племенен съвет, взаимоотношенията на противниците.

Гаруда получават поща за предстоящото изпитание за личен имунитет. Тази игра е изключително важна за ветераните в Survivor, тъй като може да им гарантира спасението  на третия, пореден, племенен съвет. Ветераните отново ще опитат вкуса на тежките кхмерски тренировки – те ще трябва да впрегнат всичката си сила и издръжливост, за да се задържат над водата. Дали обаче победата ще бъде честно спечелена или звездите отново ще потъпчат правилата на великата игра?

На племенния съвет сладките спомени за впечатляващото пристигане и респекта в очите на „зайчетата” бързо преливат в носталгия и мъка за семейството, децата, приятелите, работата. Гаруда ще обсъдят силните страни на всеки, за да си припомнят приятелството преди да се разделят с поредния от своите. А кой ще бъде той, зрителите на bTV ще разберат утре вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.