Участник става таен агент с микрофон и скрита камера – тази вечер в Survivor

Гледайте от 21:30 часа по bTV

Тази вечер - 19 ноември, от 21:30 часа в Survivor по bTV измамното спокойствие в Кхмер ще бъде нарушено от пророчески сън, възможните му обяснения и тълкувания. Обсъжданите стратегии за следващия изгонен предизвикват разногласия, защото са базирани на различни мотиви. Но предстоящата игра за личен имунитет и двоен глас ще хвърли повече светлина върху възможните сценарии.

Сървайвърите започват да отчитат куриози, като трудната задача да не отбележиш нито една победа; да бъдеш единственият неврохирург на територията на цяла Камбоджа, но да не можеш да помогнеш на никого; високият процент смъртност в кралството от падане на кокос върху главата; колко е лесно да удължиш в пъти живота на онкоболните в България и много други.

В надпревара за амулета Каваха Кхмер ще трябва да си припомнят всичко, което знаят за Камбоджа – за историята, географията и традициите на страната. Зрителите на bTV ще научат любопитни факти, като например, че образованието в Камбоджа е по избор, а децата, които завършват гимназия усвояват от 2 до 5 езика и че делфините плуват в морето, но обитават само река Меконг.

В лагера на Кхмер на дневен ред отново излиза темата за купените гласове на журито и предварителните уговорки за разпределението на парите в Survivor. Освен потвърждение на твърденията от още играчи, Ваня ще влезе в ролята на агент под прикритие, ще сложи микрофон и скрита камера и ще даде категорични доказателства по случая. А какви потресаващи признания и планове ще излязат наяве, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа по bTV.

И още в Survivor – демонстрация на черепно-мозъчна операция върху кокос, реален ли е "доверителният пакт", как играта влияе върху респекта и дадената дума, кога съветите на Владо Карамазов придобиват смисъл?