Възхвали и сблъсъци на племенния съвет – тази вечер в Survivor по bTV

Гледайте от 21:30ч.

Тази вечер - 26 ноември, от 21:30 часа в Survivor по bTV Агонцев предприема отчаяни ходове, притиснат от заплахата да бъде изгонен на племенния съвет. Докато някои виждат титлата "последният оцелял" все по-близо, едни от най-силните играчи признават, че не си правят планове, защото имат още много предизвикателства пред себе си. Нарастващите претенции започват да дразнят сървайвърите, а болезнените амбиции автоматично се превръщат в билет към журито.

Търпение, концентрация, здрави нерви и шест метални топчета ще донесат сигурност и два гласа на един от участниците. Въпреки лекарските препоръки, Занев няма да се откаже от играта. А тя отново ще бъде много оспорвана и ще преобърне плановете за номинации.



Владо Карамазов ще започне племенния съвет с отбелязването на две постижения от изминалите три дни. Признавайки героизма, участниците ще потвърдят заначими достойнства и преимущества на свои преки конкуренти. Но освен възхвали, те отново ще направят и анализ на ролята на победите в игрите, социалното поведение, адаптивността и острия ум. Остър сблъсък ще нажежи страстите и ще ескалира до вулгарни обиди и заплахи. И още – най-трудните решения, усещането за слабост, най-големите заблуди и моментите на триумф.

Кои ще бъдат четиримата номинирани за изгонване и кой ще заеме петото място сред журито, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.