Вяра и отчаяние в битка за второто място на финала в "Survivor"

Тази вечер от 21:30 часа в по bTV

Тази вечер от 21:30 часа в "Survivor" по bTV Митко ще компенсира изолацията с упражнения за духа и тялото, за да насочи цялата си концентрация към предстоящата битка за второто място на финала. Никой от четиримата в Кхмер не изпитва и капка съжаление за пренебрежителното отношение към режисьора. Но това не му пречи да се чувства победител и да посочи слабостите на конкурентите си.

На крачка от големия финал в "Survivor" четирима участници ще премерят силите и мотивацията си в тежка игра над водата. Подвластни на спортен хъс и силни емоции, някои са готови да стигнат отвъд предела на възможностите си, а други – да се откажат точно преди края. Но кой ще спечели второто място на финала, ще стане ясно тази вечер от 21:30 часа в "Survivor" по bTV.

Тепърва предстои най-важната, последната битка. Тази за последния финалист. Тримата претенденти за титлата ще трябва да съберат всичката си останала сила, цялата си психическа устойчивост, за да завършат достойно приключението и да се окичат с победа. Но дори и на броени часове от финала, страстите няма да стихнат, саботажът и атаките няма да спрат, опитите за изкарване от равновесие ще продължат да работят.

И още – как приключва болестта "Survivor", кои приятелства ще оцелеят извън границите на Камбоджа, последната вечеря на острова, среднощни мотивационни речи и планове за у дома.