Война в племената Нага и Гаруда и прекрасни голи тела – утре вечер от 21:30 часа в "Survivor: Камбоджа" по bTV

Утре вечер в Survivor Камбоджа от 21:30 часа по bTV войните и в двете племена се разгарят с пълна сила. В Гаруда Занев заявява твърда опозиция срещу Агонцеви, докато близката му приятелка Силвия Димитрова вижда спасението в коалиране с всички звезди, обединени от семейната двойка. В същото време ветераните разпознават в Светлин причината за напрежение в племето и загуби в игрите. Нага, от своя страна, изолират Васил. Младите сякаш естествено отблъскват водолаза, а той очаква отрицателен вот от групичката на Марчо и четирите момичета.

Междувременно Янита се чувства комфортно на Острова на прокудените. Наследила всички удобства, създадени от Росен, тя е твърдо решена да спази обещанието си към него и да извоюва връщане в обединеното племе. Но амбицията за победа не може да измести удоволствието от дивата природа и прекрасния плаж, които са в състояние да накарат Янита да се наслаждава кораловите води на гола.

Нага и Гаруда получават следващата си задача – да излъчат двамата най-достойни от племето, които ще отидат на двубой срещу противниците и ще имат възможността да спечелят награда за отбора и лично предимство. Или вкусната тайландска супа със скариди Том Ян и гривна, която дава право на двоен вот на следващия племенен съвет. Един срещу друг ще се изправят Надя и Явор срещу Бърканичков и Митко. Двама от тях ще трябва да повторят изпитанието, което сложи край на играта за Росен.

Но това няма да е единственото предизвикателство пред Нага и Гаруда. Те отново ще трябва да се превъплътят в ролята на кхмерски войни – петимата братя пандави. Те притежавали уникални качества – бързина, сила, ловкост, сръчност, съобразителност. Дали обаче, племената ще разпознаят тези характеристики в правилните си съотборници и кой ще вземе тотема за неприкосновеност и ще запази пълен състава на отбора си?

Зрителите на bTV ще видят още много емоции – Нага вече имат свой химн, изпълнен от Крум; член на Гаруда искрено и публично ще се извини на съотборниците си; един от феновете ще спечели доверието и адмирациите на племето си; задружността ще се сблъска с мрачните предчувствия и заплахата, радостта – с носталгията. Какво още ще вълнува по-силните от всеки - утре вечер в 21:30 часа в Survivor по bTV.

Тагове: