Звезди и фенове ще се борят за 100 000 лева в Survivor Камбоджа

Епичната надпревара започва на 15 септември по bTV!

От 15 септември по bTV стартира великата битка между племената на звездите и феновете за оставане в историята на българския Survivor, но и за голямата награда от 100 000 лева. Екипът на най-екстремното риалити шоу в света ще подложи двайсет и тримата участници на тежки физически и логически изпитания, така че до финала да стигнат по-силните от всеки.

Авантюристите в петото издание на българския Survivor са водени към белите плажове на Камбоджа от различна мотивация. Звездите искат реванш, да покажат колко са се променили от предишното си участие, колко по-силни са и как богатият им опит ще ги доведе до финала. От своя страна, феновете се включват в предизвикателството с чист ентусиазъм, окрилени от доказаните в реалния живот лични качества и сериозно проучване на формата. И двата отбора смятат, че участието във великата игра ще даде повод за гордост на техните деца.

Но всеки един от двайсет и тримата българи, осмелили се да изпитат качествата си в страната на боговете, планират как ще използват сумата от голямата награда още от самолета. Вариантите за покупки и инвестиции са най-разнообразни – от чисто битови нужди и личностно самоусъвършенстване, до благородна кауза, чрез която може да бъде спасен животът на стотици наши сънародници.

Кой ще се окаже най-достоен да спечели уважението на българския зрител и 100 000 лева, ще стане ясно от 15 септември в Survivor по bTV.