Филип Буков: Милите спомени от "Survivor" ще оставят отпечатък в съзнанието ми завинаги

Тежките условия на острова отключиха сърдечен проблем, който с времето може да се влоши и затова Филип Буков се сбогува с приключението "Survivor"

Последната седмица в "Survivor" беше най-емоционална. Всички зрители станаха свидетели как едно младо, здраво, силно момче, сочено за фаворит за победата се наложи да се оттегли от надпреварата заради здравословни причини. Тежките условия на острова отключиха сърдечен проблем, който с времето може да се влоши и затова Филип Буков се сбогува със съплемениците си и се прибра в България. 

"Изненадан съм приятно от всеки един от племето ми. Съжителствахме наистина прекрасно, никога не сме се карали. Много е интересно, че уж, така наречените звезди, за никой не е имало срамна работа и никога не се е наложило да кажа или на мен да кажат: "Иди, свърши някаква дейност!" Сякаш всеки един от нас усещаше с какво може да е полезен, да допринесе за по-доброто съжителство и условията", разказа Филип.

Актьорът сподели, че повечето хора го преценяват по външния вид. 

"Аз поживях много добре в "Survivor", но за съжаление не успях да остана за по-дълго време. Само милите спомени остават и ще са като отпечатък в съзнанието ми завинаги", признава Филип.