Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Големият финал на екстремното риалити по bTV ще бъде на 16 май

Снимките на седмия сезон на Survivor, оригиналът в жанра приключенско риалити по bTV, приключиха. Участниците, които оцеляха до този момент, се прибраха от екзотичната Доминикана обратно в България. Веднага след кацането си у нас повечето от тях успяха да прегърнат близките си, с които бяха разделени месеци наред.

Край бреговете на Карибско море всички преживяха приключението на живота си, преоткриха себе си след сблъсъка с неизвестното, пребориха се с най-големите си страхове и култивираха в себе си огромно търпение и сила. След дълги дни на изолация, тежки физически битки и психически изпитания, сега сървайвърите ще трябва да се адаптират отново към цивилизацията, която не е белязана от постоянната липса на храна и не е разтърсвана от тропически бури. 

Когато през февруари към Доминикана заминаха двадесет смели, решени на всичко мъже и жени, а по-късно към тях се присъединиха още четирима амбициозни играчи, никой не подозираше какво точно ги очаква. Всеки един от тях трябваше да се приспособи към екстремните условия и да изкове собствена стратегия за оцеляване, да влезе в неочаквана коалиция и да се изправи в битка, за да се придвижи максимално близо към целта.

Кой е изиграл най-добре ходовете си ще стане ясно на 16 май, когато е големият финал на Survivor по bTV. Победителят ще бъде избран от жури, съставено от вече отпаднали участници. Членовете му ще трябва да решат кой от конкурентите им е показал комплексни качества като устойчива психика, физическа сила, находчивост, комуникативност и стратегическо мислене, и е успял да надиграе и да надхитри съперниците си. Само един ще бъде достоен за титлата „Последният оцелял“ и наградата от 150 000 лева.

Преди обаче да разберат името му, зрителите на bTV ще станат свидетели на поредната серия от обрати и инфарктни моменти. В следващите епизоди на Survivor напрежението ще достигне кулминацията си, докато участниците се прегрупират около непробиваемата за момента синя коалиция или се опитват да я разбият.  

 

Тагове: