Ваня Джаферович: "Survivor" е, както за участниците, така и за екипа

Тази вечер от 21 ч. в ефира на bTV се завръща риалити форматът, който промени телевизията - "Survivor"

Тази вечер от 21 ч. в ефира на bTV се завръща риалити форматът, който промени телевизията - "Survivor". В шести сезон благодарение на Ваня Джаферович зрителите ще могат да надникнат в "кухнята" на предаването с дигиталните епизоди на "Survivor зад кадър". Част от екипа на риалитото е и операторът Боби Пинтев. 

"Много съм развълнуван за новия сезон на "Survivor". От много време го чакам. В един момент мислях, че няма да има повече "Survivor". Но съм много щастлив, че зрителите и по-младата генерация ще имат възможност да гледат един такъв формат, който наистина е един от най-великите в историята на риалити телевизията. Концепцията му е проста, но гениална. 10 мъже и 10 жени на един остров, две племена, борят се за голямата награда, гладуват и сами си решат помежду си кой ще остане последен", сподели Ваня Джаферович.

Боби Пинтев призна, че кадрите, които ще видят на екран зрителите, ще бъдат много впечатляващи.

"Условията наистина са много тежки за работа. Смените, които имаме, са изключително натоварващи. За щастие аз имам подготовката от новините. Ние всеки ден в новините разказвам истории и всъщност аз продължих да правя същото и там, само че с тази разлика, че не сме в градска среда, а на плажа", разказа операторът.

Боби Пинтев разкри, че през цялото време, докато е снимал участниците, е трябвало да мълчи.

""Survivor" е, както за участниците, така и за екипа. Те имат смени по 24 часа. Отиват на острова, спят малко по-далеч от племето, но на същия плаж и условията не са много по-хубави от тези на участниците. Единственото, което екипът има, е храна. Всичко останало е един истински "Survivor" и те наистина работят денонощно, за да стане предаването толкова хубаво", разказа Ваня Джаферович. 

Какво още ще видим в новия сезон на "Survivor"?