Зоран Петровски: Играх със сърцето

Зоран Петровски е големият победител в шести сезон на "Survivor"

Зоран Петровски е големият победител в шести сезон на "Survivor". Режисьорът се бори за титлата "Последният оцелял" заедно с Карин Околие и Ганка Статева, но журито реши, че Зоран е достоен за победител.

"След празненството не съм спал изобщо и няма да продължава да спя, защото продължаваме да празнуваме. Все още не осъзнавам победата, защото вчера не се зарадвах. За да се зарадвам, трябва другите хора, които са загубили някак си да ги подтисна. И не мога да го направя", призна режисьорът.

Зоран призна, че в "Survivor" е играл за семейството си. 

"Преди да вляза, изгледах всички възможни сезони на предаването в света. Видях 90% от игрите, които се повтарят. Знам кое е женка игра, кое е мъжка игра, къде трябва да падна първи, къде трябва да се боря до край. Знаех, че обикновено игрите на съветите са палене на огън, затова се подготвях за това и в крайна сметка си направих моята подготовка. Тренирах с рингове, висех на въжете, тренирах отвръзване и връзване на възли и малко или много всяка една стъпка ми помогна, за да стигна до момента, в който съм сега", разкри Зоран.

"В тази игра съм всичко, само не стратег. Има едни хора, които играха с главата, има едни хора, които играят със сърцето. Аз играх със сърцето. Стратезите бяха Борислава и Йоана. Те правеха всичко, всички възможни стратегии. В нито една секунда не съм помислял дали ще е правилен ход или грешен. Когато душата ми казва "Направи го", го правех, макар да е най-грешното", сподели режисьорът.

Вижте какво още сподели Зоран за "най-готиното преживяване в живота" му!